Piept de pui umplut

de Rahela Velicu in Pui, 26 Oct 2016 | 9159 vizualizari

 

Pui gustos cu bacon si cascaval care se pregateste foarte usor si se poate folosi  chiar si umplutura cu legume sau cu orice doriti voi. Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/piept-de-pui-umplut/

 

INGREDIENTE

  • 4 buc. piept de pui
  • bacon feliat
  • cascaval feliat
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • busuioc
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Mai intai desfacem fiecare piept de pui si il batem bine ca pentru snitele. Adauagam cate 1 felie de cascaval si cate una de bacon peste fiecare bucata de piept, presaram sare, piper si patrunjel tocat si rulam.

Dupa ce formam toate rulourile presaram deasupra patrunjel tocat, piper, busuioc si oregano.

Incingem uleiul si punem cate 2 rulouri si le lasam 5- 6 min. pe fiecare parte.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice condimente doriti.

2

Ies gustoase si la cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui umplut în stil italian